Lääne-Nigula vallas pussitati meest

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Politseilogo
Lääne-Nigula vallas sai mees neljapäeva õhtul majutusasutuses pussitada, korrakaitsjatel õnnestus noa haaranud kahtlustatav tabada.

Politsei sai veretööst teate kella 17 ajal, kui selgus, et Lääne-Nigula vallas löödi majutusasutuse ruumides terava esemega 36-aastast meest, kes sai raskelt vigastada. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 38-aastase mehe, teatas Lääne prefektuuri pressiesindaja.

Lääne Ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Annely Erm ütles, et esialgsetel andmetel tekkis ühise alkoholitarbimise käigus tüli, mis lõppes pussitamisega. Erm lisas, et saadud vigastus pole kannatanule eluohtlik.

Politsei alustas juhtunu asjus kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb raske tervisekahjustuse tekitamist ja näeb süüdimõistmisel ette kuni 12-aastase vangistuse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Läänemaa
7 aastat tagasi

-Turvaline Pesapaik…

pikker
7 aastat tagasi

Oleks võinud ,siis juba kirjutada lääne-eestis toimus pussitamine ,kui asula/küla nimi salastatud on!