Ene Pajula riigikogulastele: lõpetage molutamine, hakake tööle!

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Ene Pajula

Mammile ei anna rahu meie poliitikute loid suhtumine oma teenistusülesannete täitmisel – presidendi valimine pole ju mõni naljategu! See pärast ütleb mammi riigikogulastele: jätke jama!

Seekord on mammi tulivihane. Nii vihane, et ei saa jätta halvasti ütlemata. Halvasti ütlemata ei kellelegi muule kui riigikogu liikmetele. Lõppeks on mammi valinud riigikogu heas usus, et nad teevad korralikult oma tööd, mitte ei tegele nonstoplehmakauplemisega, kirjutab ajakirjanik Ene Pajula Postimehes.

Vähe sellest, et valitsuses käib üks lõputu jaskar. No tõepoolest, kas nad on üheski asjas suutnud kokkuleppele jõuda? Tants Euroopa kontrollikoja liikme valimise ümber käib juba aasta otsa, aga lahendust ei paista. Kas nad siis ei mõista, et Juhan Partsist pädevamat kandidaati sellele kohale ei paista kuskilt? Vaevalt küll.

Mis riigikogulastesse puutub, siis kuulub nende EV põhiseadusest tulenevate töökohustuste hulka ka presidendi valimine.

Mammil on juba täiesti ükskõik, kus otsuseid vastu võetakse, olgu see ees- või tagatoas, köögis või vanni veerel, peaasi, et neid vastu võetakse. Mammi tahab kindel olla, et praegustel ärevatel aegadel, mil rahvusvaheline olukord võib kergesti käest minna, on meil eesotsas inimesed, kes suudavad kiiresti otsustada. Ja muide, mammi vähemalt loodab, et riigikogus on mõni liige, kes teab, mis juhtus eelmine kord, kui riigikogu ennast lehmakauplemise juurde unustas. See lõppes vaikiva ajastuga!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kübe
7 aastat tagasi

Ma tean, et Larry rabab palehigis tööd teha. Iga päev näen teda autoga sõitmas. Järelikult kodus ei istu ja teeb tööd.

Ahh+et+mammile+ei+meeldi
7 aastat tagasi

mammil on loomulikult kõigest ükskõik , mammi ei ole enam esimeses nooruses

Ahh et mammile ei meeldi
7 aastat tagasi

mart helme? ja keda see kottima peaks?Paistab et mammile meeldik president ,kellel ei ole rahva toetust,mammile meeldiks ka kindlasti diktatuur, kus oleks mammid holoppid .

....
7 aastat tagasi

Ei usu,et saab riigikogus kokkuleppele presidendi osas,see-eest valijameestekogu sõelub just sobiva välja.

Johannes sealtpoolt
7 aastat tagasi

Tubli Mammi! Riigikogunejatele oleks ammugi juba äratuskella helistada või hoopistükkis kõemürinat, saab õhu puhtamaks. Kaua võib? Esimene vabandus nagu varnast võtta kui oli vaja riikogunejate palkasid vähendada – seadus ei luba, aga kes seadused vastuvõttis – see ei tule enma meelde või jälle vabandus nagu laest, eelmine koosseis. Kes muuta saab – järgmine koosseis. See lausa tõeline “jaskar” nagu Mammi ütleb. Või võtame kov reformi, mille peamine väide: suuremad omavalitsused suudavad paremaid juhte palgata no võtame suure Viimsi valla näite, kus üks skandaal ajab teist taga. Või Tallinnna linnaosavalitsused, mis teenivad eranditult keskerakonna huve, et võimu põlistada, või reformierakonna, kes… Loe rohkem »

naiivik
7 aastat tagasi

tööd teeb loll ja hobune

ja
7 aastat tagasi

parts ei saa kindlasti,luik tuleb!

rahu!
7 aastat tagasi

President saab valitud seekord nii,et tuleb sõltumatu ja omakasust vaba.