Fotogalerii: Haapsalu muusikakooli lõpetas andekas 58. lend

Rauno Pukk

raunopukk@gmail.com

Eile andsid Läänemaa ühisgümnaasiumis kontserdi Haapsalu Cyrillus Kreegi nimelise muusikakooli 58. lennu lõpetajad, kes sejärel said kätte kooli lõputunnistuse. 

Muusikakooli direktor Andres Kase sõnul õppis koolis 58. lennus neli õpilast klaverit, kaks kitarri, kolm viiulit, kaks flööti, üks trompetit, kaks pärimusmuusikat ja neli teatriklassis. Enamik alustas õppimist 2009. aastal.

“Läbi selle seitsmeaastase perioodi on meie tänased õpilased olnud tublid ja paistnud silma nii õppimises, käitumises, igasugustel konkursitel – koolis, regionaalsetel ja üle-eestilistel. Loetelu nende saavutustest on päris muljetavaldav,” ütles ta.

“Kirjutamata reegel on üldiselt see, et kes on tubli meie koolis, see on alati tubli. Me alati leiame oma õpilaste nimesid nii aineolümpiaadide paremate kui ka tublide sportlaste seas,” lisas direktor.

Lapsevanemate nimel tänas õpetajaid ja kiitis lapsi Andri Meriloo. “Te olete nüüd millegi poolest oma klassiõdedest ja -vendadest rikkamad. See ei ole miski, mida saaks tavalikoolist kaasa või poest osta. Elus on vaja palju muid asju lisaks tavakooli õppekavades olevale – emotsiooni, värve, harmooniat ja eneseväljendust,” ütles ta.

“Ärge kaugeltki arvake, et olete nüüd väljakujunenud näitlejad ja pillimehed. Pigem on see esimene kursus selleks, et aru saada, mida iga laps tahab ja milles on ta tugevam ja nõrgem. Kindlasti jätkake oma õpinguid,” soovis Meriloo.

Lõpetajate nimel tänas õpetajaid ja vanemaid kui toetajaid ja motiveerijaid Nele Lillemäe. “Isiklikest kogemustest võin rääkida, et kahes koolis korraga käimine ei ole lihtne. Mitu korda on olnud kiusatus kool pooleli jätta. Siiski on vanemad koos õpetajatega mind alati suutnud ümber veenda. Õpetaja ja vanema vaheline usaldus ja koostöö loob ideaalse õpikeskkonna,” ütles ta.

Muusikakooli lõpetajad

Eva-Marie Alasi, klaver, õpetaja Jüri Ilves

Mattias Lao, kitarr, õp. Aigar Kõrgesaar

Nele Lillemäe, viiul, õp. Ingrid Arro

Anette Lunev, kitarr, õp. Aigar Kõrgesaar

Laura Mägi, flööt, õp. Stanislav Maksimov

Grete Põlluste, trompet, õp. Aarne Õunapuu

Kariina Sarapuu, klaver, õp. Bogdana Smagol

Hanna Silmer, pärimusmuusika, õp. Viive Marleen

Cärolyn Soidla, klaver, õp. Mart Kuus

Eleri-Sirje Treiman, viiul, õp. Taimi Kopli

Annabel Triebstock, viiul, õp. Taimi Kopli

Minna-Liisa Vikman, klaver, õp. Bogdana Smagol 

Anna Maria Õun, flööt, õp. Helen Saar

Ketlin Õunap, pärimusmuusika, õp. Viive Marleen 

Elerin Kurst, teater, õp. Marina Sillaste

Mai Britt Meriloo, teater, õp. Marina Sillaste

Mattias Muld, teater, õp. Marina Sillaste

Elika Märtin, teater, õp. Marina Sillaste.

muusikakooli lopuaktus 1 muusikakooli lopuaktus 2 muusikakooli lopuaktus 3 muusikakooli lopuaktus 4 muusikakooli lopuaktus 5 muusikakooli lopuaktus 6 muusikakooli lopuaktus 7 muusikakooli lopuaktus 8 muusikakooli lopuaktus 9 muusikakooli lopuaktus 10 muusikakooli lopuaktus 11 muusikakooli lopuaktus 12 muusikakooli lopuaktus 13 muusikakooli lopuaktus 14 muusikakooli lopuaktus 15 muusikakooli lopuaktus 16 muusikakooli lopuaktus 17 muusikakooli lopuaktus 18 muusikakooli lopuaktus 19 muusikakooli lopuaktus 20 muusikakooli lopuaktus 21 muusikakooli lopuaktus 22 muusikakooli lopuaktus 23 muusikakooli lopuaktus 24 muusikakooli lopuaktus 25 muusikakooli lopuaktus 26 muusikakooli lopuaktus 27 muusikakooli lopuaktus 28 muusikakooli lopuaktus 29 muusikakooli lopuaktus 30 muusikakooli lopuaktus 31 muusikakooli lopuaktus 32 muusikakooli lopuaktus 33 muusikakooli lopuaktus 34 muusikakooli lopuaktus 35 muusikakooli lopuaktus 36 muusikakooli lopuaktus 37

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments