Kaitseväe ja Kaitseliidu Piirsalu baasi ja selle lähiala detailplaneeringu kehtestamine

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Risti Vallavalitsus algatas Kaitseväe ja Kaitseliidu Piirsalu baasi ning selle lähiala detailplaneeringu (DP) 15.05.2013. Risti Vallavolikogu 21.08.2013 otsusega nr 26 otsustati menetleda detailplaneeringut üldplaneeringut muutvana ja algatati planeeringuga kavandatava tegevuse keskkonnamõju strateegiline hindamine (KSH). Planeeritava ala suurus on ca 677 ha. Detailplaneeringu eesmärgiks on Piirsalu baasi maa-ala tsoneerimine, hoonestusalade ja ehitusõiguse määramine, liikluskorralduse, parkimise ja tehnoehitise kavandamine, heakorrastuse ja haljastuse põhimõtete lahendamine, vajalike piirangute määramine. Lääne-Nigula Vallavolikogu võttis vastu 28.10.2015 detailplaneeringu ning suunas koos KSH aruandega avalikule väljapanekule. Avaliku väljapaneku ja arutelu käigus põhilahenduse muutmisettepanekuid ei laekunud.
Keskkonnaamet andis heakskiidu KSH aruandele otsusega nr 6-5/16/81-4 ja Lääne maavanem planeeringule korraldusega nr 1-1/16/32.
Detailplaneeringu algataja on Risti Vallavalitsus, korraldaja on Lääne-Nigula Vallavalitsus. Planeeringu koostajaks on Sweco Projekt AS ja KSH tegijaks OÜ E-Konsult.
Lääne-Nigula Vallavolikogu kehtestas 21.04.2016 otsusega nr 11 Kaitseväe ja Kaitseliidu Piirsalu baasi ja selle lähiala detailplaneeringu.

Lääne-Nigula Vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments