Rondo kohvikule otsitakse rentnikku

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

rondo kohvikRondo kohvik on Haapsalus tegutsenud üle 20 aasta. Foto: arhiiv

Eelmisel aastal 20. sünnipäeva tähistanud Rondo kohvikule otsitakse kinnisvaraportaali KV.ee kaudu uut rentnikku.

Ruumid antakse rendile 1100 euro eest ja tehakse üürilevõtja jaoks tühjaks. Kuulutuses märgitakse, et kokkuleppel võib üürilevõtja teha remonti ja ruumide ümberpaigutust oma plaani järgi. Kui uus rentnik soovib ja selles kokkuleppele saadakse, on üürileandja valmis remondi ka ise tegema.

Kuulutust saab näha siit.

Eelmise aasta novembris pidas Rondo kohvik Haapsalus 20. sünnipäeva – kohvik avati 17. novembri keskpäeval 20 aastat tagasi.

Sünnipäevalisi kogunes vahuveini ja Rondo oma kondiitri torti ning pirukaid maitsma terve kohvikutäis.

„Nii tore on sünnipäeva pidada, kui on palju rahvast,” ütles Rondo kohviku omanik Algi Pitkänen.

Pitkänen tänas kliente, sest tänu klientidele ollakse olemas, ja juhtis tähelepanu kohvikus kõlavale sünnipäevamuusikale. „See on rondo, vorm, mis ei lõpe kunagi,” ütles Pitkänen.

Haapsalu linnapea Urmas Sukles andis kohvikule üle linna tänukirja ja märkis, et Rondo oli uue aja üks esimesi alustajaid Haapsalus. Enam-vähem samal ajal alustas naabuses asuv ilupood Pariisi Vesi. Rondo järgijaist aga on saanud terve tänav, täis kohvikuid, ütles Sukles.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments