Lääne Elu teisipäeval, 19. aprillil

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

lel1904001

Läänemaa suurim kool võtab kasutusele koolivormi

Sügisest saavad Haapsalu põhikooli õpilased oma koolivormi, mille kandmine on siiski vabatahtlik. Neljapäeval peeti Haapsalu põhikoolis moesõud, kus laiem publik nägi esimest korda koolilaste ja õpetajate seljas Haapsalu põhikooli tulevast koolivormi. Vorm tuleb kasutusele uuest õppeaastast, aga tellida saab seda juba järgmisest nädalast.

Eakaid autojuhte kutsutakse kooli

Et eakate osakaal liikluses iga aastaga suureneb, korraldab maanteeamet maakondades neile täiendkoolitusi, kus õpetatakse tähelepanu pöörama nii autojuhtimist mõjutavatele tervisemuredele kui ka räägitakse suurematest muutustest liiklusseaduses. Haapsalu politseijaoskonna patrullitalituse juht Tarmo Tomson peab eakaid üldjuhul kuulekaiks liiklejaiks, kuid siiski on Läänemaal aeg-ajalt liiklusõnnetusi, mille põhjus seotud autojuhi vanusega.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz