0

Ajakiri Mari portreteerib Ilona Aasveret

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

aasvere
 
Ilona Aasvere. Foto Arvo Tarmula
 
Muusikaõpetaja ja folklaulja Ilona Aasvere (55) elu kulgeb paljuski koolimajas ja laval. Oma väikesesse elamisse eramu teisel korrusel jõuab ta alles siis, kui teistel haapsallastel on juba ammugi tuled koduaknas, kirjutab Mari peatoimetaja Tiina Lang artiklis “Armsalt armas”.
 
Kerge ohkega, pärides oma elustiili kohta aru nagu range õpetaja õpilaselt, küsib Ilona iseendalt: “Miks ma kodus ei ole? Miks pole mulle vaja hirmsuurt lossi, mida kütta ja koristada?” Eks ikka seepärast, et ta on pidevalt tegevuses. Kui üks ettevõtmine läbi saab, on käsil juba teine.
 
Õigupoolest on tempokas elurütm iseloomustanud Ilona elustiili terve senise elu, mistõttu on kodustki saanudki justkui väike armas ja hubane apartment-hotell, kus kõik vajalik on käepäraselt olemas, saab mõnusalt hinge tõmmata ja öö rahus puhata, et hommikul värskena teele asuda.
 
NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz