0

ASi Uuemõisa Teenus aktsiate avaliku kirjaliku enampakkumise korras võõrandamise tingimuste muutmine

Avatar

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Ridala vallavolikogu 2. veebruari 2016. a otsusega nr 130 „AS Uuemõisa Teenus aktsiate võõrandamine” otsustati võõrandada avaliku kirjaliku enampakkumise korras ASi Uuemõisa Teenus aktsiad ja määrati enampakkumise korraldajaks Ridala vallavalitsus.
4. veebruari 2016. a korraldusega nr 72 kinnitas Ridala vallavalitsus ASi Uuemõisa Teenus aktsiate avaliku kirjaliku enampakkumise korras võõrandamise tingimused (avaldatud 11. veebruaril 2016. a ajalehtedes Lääne Elu ja Äripäev).
25. veebruari 2016. a korraldusega nr 98 muutis Ridala vallavalitsus ASi Uuemõisa Teenus aktsiate avaliku kirjaliku enampakkumise korras võõrandamise tingimusi punktide 8, 10 ja 11 osas alljärgnevalt:
8. Kirjalikud pakkumused aktsiate ostuhinna kohta tuua kinnises ümbrikus, millel on märgusõna „AS Uuemõisa Teenus”, Ridala vallavalitsuse registripidajale-referendile (Lossi tn 4, Uuemõisa alevik, Ridala vald, Läänemaa) hiljemalt 29. aprilliks 2016. a kell 13.00.
10. Enampakkumise osavõtutasu ja tagatisraha peavad olema laekunud Ridala vallavalitsuse pangakontole EE291010602002425000 või sularahas vallavalitsuse kassasse hiljemalt 29. aprillil 2016. a kell 12.00.
11. Ümbrikud pakkumustega avatakse I korrusel kabinetis nr 2 29. aprillil 2016. a kell 13.10.
ASi Uuemõisa Teenus aktsiate avaliku kirjaliku enampakkumise korras võõrandamise tingimused on avaldatud Ridala valla veebileheküljel http://ridala.kovtp.ee/.

Ridala Vallavalitsus

JAGA
Eelmine artikkelSaue õllekas pidas lõpupidu
Järgmine artikkelVeekatkestus
NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz