Kullamaal on täna öökool, külas Gerd Kanter

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Gerd Kanter "Tarekeses"

Gerd Kanter. ARHIIV

Kullamaa keskkoolis on täna eriline koolipäev – nimelt tulevad koolitunde andma mitmed tuntud ühiskonnategelased ja oma ala spetsialistid. Koolipäeva muudab ebatavaliseks ka tõsiasi, et tavapärase kella 9 asemel algavad täna koolitunnid alles õhtul kell 18.

Kullamaa keskkooli huvijuht Riina Gilden on ette valmistanud täiesti uudse tunniplaani, kus klassikalisi õppetunde ei ole. „Keegi kolmnurga pindala arvutama ei pea,” lubas Gilden.

Tunniplaanist leiab 13 temaatikat: meedia, kitarrimäng, katsed, õpilasvahetus, stilistika, motosport, keskkonnakaitse, politsei, päästekeskus, arboristika, kodutunne, kokandus ja sport.

Kõige kuulsam külalisõpetaja on olümpiavõitja Gerd Kanter, kes viib läbi sporditemaatilist tundi. „Kullamaa keskkooli direktor Meelis Välis oli Kanteri kunagine klassijuhataja,” paljastas Gilden saladuse, kuidas Kanter kooli meelitati.

Gilden arvas, et üks huvitavamaid võib-olla tund politseiga. „Nad lubasid kaasa võtta koera ja märulivarustuse, et mõnda olukorda õpilastele demonstreerida,” sõnas Gilden.

Arboristikast tuleb rääkima Heiki Hanso, kellel oli suur roll Orissaare jalgpallistaadionil kasvava tamm eEuroopa aasta puuks valimisel. Ehkki arboristi töö sisaldab valdavalt kõrgel oksterägastikus turnimist, siis täna koolilapsed puulatva ei roni. „Ohutus ennekõige,” oli Gildeni konkreetne vastus.

Meediatemaatilise tunni viib läbi riigikogu liige Tanel Talve.

Kõige kaugem külaline on Uruguaist pärit vahetusõpilane Maria Pia Quintana Ponce.

Ebatraditsiooniline koolipäev koos mitmete külalistega toimub Kullamaa keskkoolis juba viiendat korda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Karuott
8 aastat tagasi

mina aga elan Haapsalus…ja jutt on lühike..kui malepartiid minu vastu ei võida siis Priit Toobaliga sauna…

Haapsalu elanik
8 aastat tagasi

Tahtsin öelda, et Palivere elanik ei ole üldse paliverest. Häkkisin ta IP-d tracert hackiga cmd interface kaudu ja ta tegelikult elab ta hoopis võrus. Ilmselt on tegu EKRE trolliga.

aga
8 aastat tagasi

sinu IP näitab näitab,et raudtee kõrval asud,kuidas see võimalik,ah,võid mulle kirjutada ,tead kõiki aadresse

vehklejale
8 aastat tagasi

Kullamaa keskkooli huvijuht Riina Gilden on ette valmistanud täiesti uudse tunniplaani, kus klassikalisi õppetunde ei ole. „Keegi kolmnurga pindala arvutama ei pea,” lubas Gilden.
JUMAL TÄNATUD, “LOODAN, ET TA TEEB KA ETTEPANEKU MATEAATIKA KOOLI TUNNIPLAANIST ÜLDSE VÄLJA JÄTTA, SAAKS AINULT TILULILUGA TEGELEDA!”

Palivere elanik
8 aastat tagasi
Reply to  vehklejale

Sinu tunniplaanist on ilmselgelt eesti keel välja jäetud.

ullala
8 aastat tagasi

loodame siis , et koera õpilasetele kallale ei ässitata =)

PinkPlonk
8 aastat tagasi

Kas pole vahva ! ? Tublid olete !