Ines Aru astub Haapsalus lavale

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Ines Aru ja Üllar Saaremäe. RAKVERE TEATER

Reedel näeb Haapsalus Rakvere teatri etendust „Oscar ja Roosamamma: kirjad Jumalale“, kus üles astub Ines Aru.

„Oscar ja Roosamamma: kirjad Jumalale“ on Rakvere teatri enimmängitud lavastus, mis on laval käinud juba 225 korda.

Lugu on 10-aastasest Oscarist, kes on nii haige, et tal on jõudu vaid loetud päevadeks. Tema toetajaks ja sõbraks saab suure südamega vanaproua Roosamamma, keda mängib Ines Aru. Lavastaja ning Oscari osatäitja Üllar Saaremäe on sõnastanud lavastuse suure edu põhjuse: „Etenduses räägitakse rasketest, tõsistest ja keerulistest asjadest kergelt ja lihtsalt. Teemasid – olgu siis haigus, surm ja teispoolsus, lähisuhted ja jumala olemasolu – saaks käsitleda väga raskelt ja kannatavalt. Aga hoolimata kõigest, millest seal juttu on ja kuidas olukord selles loos keerab, kannab seda tükki helge ja elujaatav toon.”

Saaremäe märkis, et Hamleti küsimusele olla või mitte olla, vastavad Oscar ja Roosamamma: „Olla, igal juhul olla!“.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Karuott
8 aastat tagasi

astub lavale….jah…ma astusin metsas pohladele sügisel peale…

Seni
8 aastat tagasi

Ines astub lavale- no see on küll uudis!