0

Noarootsi kool võitis korvpalli meistrivõistlused

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

DSC02632Noarootsi kooli korvpallipoisid. Foto: Erkki Lass

24. novembril toimusid Haapsalus Läänemaa Koolispordi Liidu 7.-9. klassi poiste korvpalli meistrivõistlused. Korraldajate ja osavõtjate rõõmuks osales seekord üle mitme aasta taas palju võistkondi. Kui üle-eelmisel aastal oli kolm võistkonda kahest koolist ja eelmisel aastal viis võistkonda neljast koolist, siis sellel aastal juba kaheksa võistkonda seitsmest koolist. Kahe võistkonnaga osales Haapsalu Põhikool (õpetaja Erkki Lass).

Noarootsi Kool oli finaalis kindlalt üle Haapsalu Põhikooli II võistkonnast ja võitis teist aastat järjest esikoha. Karika ja kuldmedalid viisid koju Martin Nugis, Elvis Kivistik, Kaspar Markus Lepp, Erich-Otto Eller, Pavel Borovik, Karl-Gregori Tarvis, Reno Põderson, õpetaja Silver Schönberg.
 

Ülejäänud kohamängud olid küllaltki tasavägised ja pakkusid põnevust kuhjaga. Seekord tuli kolmandaks Haapsalu Põhikooli I võistkond, 4. koht Taebla Gümnaasium (õpetaja Enn Kerge),
5. Lihula Gümnaasium (õpetaja Mairo Kanter), 6. Ridala Põhikool (õpetaja Pille Raudsepp), 7. Oru Kool (õpetaja Renno Silde) ja 8. Virtsu Kool (õpetaja Eduard Brok).  

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz