Täna juhib Estoniat baleriin ja päris teatrijuht müüb pileteid

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

220px-Mäe,_Aivar.IMG_0809

Estonia teatri juht Aivar Mäe müüb täna teatri kassas pileteid. VIKIPEEDIA

Täna on  rahvusooperis Estonia traditsiooniline töövahetuspäev, et kolleegidele oma tööst aimu anda ja uusi ameteid proovida.

Sel aastal vahetavad ametikoha 55 Estonia töötajat ja üllatusi jagub nii estoonlastele kui ka teatri külastajaile terveks päevaks.

Peadirektori toolile istub baleriin Triinu Leppik-Upkin. Infolauas võtab külastajaid vastu Helen Lokuta, piletikassas teenindab Aivar Mäe, balletitunnis harjutavad Oliver Kuusik ja Risto Joost. Saaliteenindajatena töötavad Heli Veskus, Rauno Elp ja Andres Köster, baaris jagab sööke-jooke Hirvo Surva. Peakokk Kalvi Sedrik liigutab aga kulpi hoopis värviköögis.

Õhtune "Bajadeeri" etendus algab dirigent Aivar Mäe juhatusel ja üle aastate astub taas lavale Toomas Edur.

"Töötamine tavapärasest erineval ametikohal annab suurepärase võimaluse vaadata kolleegi tööd teise pilguga. See on igapäevasele rutiinile tore vaheldus ja aitab tugevdada meeskonnatunnet,“ ütles teatrijuht Aivar Mäe. "Kõigele lisaks saame hindamatut tagasisidet ja ettepanekuid ning mitmeid ümberkorraldusi on ka ellu viidud."

Töövahetuspäev on Estonias kolmandat aastat, teavitas rahvusooperi Estonia avalike suhete ja turundusteenistuse juht Ülla Veerg.
 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments