Võimas mäng: Kontaveit tõukas Kanepi Eesti esireketi kohalt

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Anett Kontaveit tõukas reedel Kaia Kanepi Eesti esireketi troonilt, kui alistas US Openil ameeriklanna Madison Brengle'i ülekaalukalt 6:2, 3:6, 6:0.

Kontaveit jõudis nüüd Ameerika lahtistel 16 parema sekka, kus järgmises mängus kohtub Venus Williamsiga (WTA 23.).

Kui veel enne reedest mängu oli õhus kahtlus, et kui Kanepi suudab Prantsusmaal madalam ringi turniiril koguda mõned punktid ja enne järgmist WTA edetabeli avaldamist säilitada edumaa Kontaveidi ees, siis pärast ülivõimast võitu on selge, et Haapsalu tennisemängija on kaotanud Eesti liidripositsiooni nooremale ja verejanulisemale.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
diima
8 aastat tagasi

Välimuse poolest teeb Anett meie Kaiale küll 6:0, 6:0. Ja ega peale kenade tüdrukute pole seal naiste tennises ju midagi vaadata, sest korraliku tennisemängu näeb ainult meeste matšides.

juss
8 aastat tagasi
Reply to  diima

Sa oled lihtsalt kade!

Tont.
8 aastat tagasi

Iga pàev ei saagi vòita! Ja kindlasti on Kaia,kes aastaid Eesti esireket on olnud,vòimeline taas vòitma. Edu, Kaia ! ☺

Tondile
8 aastat tagasi
Reply to  Tont.

aga mõni päev ju võiks võita

ja siis?
8 aastat tagasi
Reply to  Tont.

Sama arvamus. Teisalt, mõni ime siis, kui ealiselt on nad erinevad, siis varem või hiljem pidi see juhtumagi. See pole ju kummalegi etteheiteks. Soovin samuti edu mõlemale, et neil hästi läheks!

Tondile
8 aastat tagasi
Reply to  ja siis?

Loomulikult pole kummalegi midagi ette heita. Kaia suurepärane karjäär saab nii ehk naa ükskord läbi ja väga tore, et meil on esisajas uus mängija. Eks Kaiagi võib sinna veel tagasi ronida.

Reket
8 aastat tagasi

Usuhullus võib inimestel väljenduda väga erineval moel. Ühed peksavade reketiga palli, teised koonduvad erakondadesse, kolmandad käivad kirikus. Üldine plankton paneb nad edetabelitesse, sest see on ainus mis neile korda läheb ja nii sünnib massikultuur.

Geim
8 aastat tagasi

Ei tea kui nad omavahel kohtuksid, siis kumb võidaks.

Sett
8 aastat tagasi

Võimas mäng oli. Tüdrukul paistab olevat hea närvikava. Sellel tüdrukul saab olema suur tulevik, kui nüüd emme jälle vahele segama ei hakka.