Eiki Nestor kinkis Kinksi külale riigikogu logoga kella

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

kinksi kell

Eiki Nestori poolt Raul Oberschneiderile üle antud riigikogu logoga kell. Foto: Erakogu

Külaliikumise Kodukant aasta küla tiitlile kandideerinud Kinksi küla juhatuse liige Raul Oberschneider võttis möödunud reedel Säreveres vastu riigikogu logoga kella. Samalaadse kella said ka kõik teised aasta küla tiitli nominendid.

Riigikogu logoga kella andis üle riigikogu esimees Eiki Nestor. „Ükski koosolek ei saa alata ega lõppeda ilma kellahelinata,” teatas Nestor kella üle andes.

Oberschneideri sõnul on tänutäheks saadud kell ja üldse kogu konkurss külale märgilise tähendusega. „Meil käis siin külas riigikogu delegatsioon, kellele suutsime jätta hea ja meeldejääva mulje,” sõnas Oberschneider.

Oberschneider ütles, et aasta küla tiitli võidule ei olnud isegi mõtet mõelda, sest teised olid nii palju suuremad, kuid vaikselt ikka loodeti eriauhindadele, rõhudes meie 37 elanikule. „Eriauhinda kahjuks ei tulnud, kuid tähelepanu, mis konkursi raames külale sai tõmmatud, korvab kõik pingutused,” sõnas Oberschneider.

Oberschneider lubas, et edaspidi hakatakse eranditult kõiki külaseltsi koosolekuid juhatama just nimelt selle kellaga.

Tänavu  pälvis aasta küla tiitli Leedri küla Saaremaal. „Tegelikult väärivad kõik külad esimest kohta, aga siis poleks ju tegu konkursiga,” sõnas Nestor üritusel peetud kõnes.

Läänemaalt on aasta küla tiitlile varem kandideerinud Haeska, Piirsalu, Kiideva ja Rälby küla ning Virtsu alevik. Kiideval õnnestus 2007. aastal küla tiitel võita.  

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Pikker
8 aastat tagasi

Rootsi apteeke süüdistatakse rassismis: „ihuvärvilisi“ plaastreid on saada vaid ühes värvitoonis !
Apteegid tegutsege juba aegsasti muidu saate ka sama süüdistuse!
Võiks olla ka vikerkaarevärvilised plaastrid teatud kontingendile!