Galerii: Lihula kultuuripäevade avamine

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 7

Neljapäeva õhtul oli Lihula südames mitu korda rohkem rahvast kui tavaliselt. Lihula 800. aastapäeva  tähistava kivi ümber leidis aset kultuuri- ja spordipäevade avamine.

Kõne pidasid Lihula kultuurikeskuse direktor Tiina Lobja ja Lihula vallavanem Varje Ojala-Toos. Vallavanem tutvustas oma kõnes päevade kava ja õhutas kõiki üritustest osa võtma.

„Ees ootab neli tegusat ja toredat päeva. Meiega pidutsema on oodatud kõik huvilised nii kaugemalt kui ka lähemalt. Samuti ootame siia väga Lihula juurtega inimesi, kes on vahepeal koju tagasi pöördunud või siia käima tulnud,“ ütles Ojala-Toos. Ta lisas, et üritusi on igale maitsele. On muusikat, jalgpalli, tantsu, autosporti ja kunsti.

Naisrahvatantsurühm „Tantsulust 60+” tegi uhkeid kaari. Siis tuli sünnipäevatort. Sel aastal peetakse kultuuri- ja spordipäevi juba 21.korda. Tänavuse ürituse muudab eriliseks ajaloopäev, mida korraldatakse Lihula Vabadussamba avamise 80. aastapäeva puhul. 

Fotod: Arvo Tarmula

IMG_0095 IMG_0106 IMG_0107 IMG_0116 IMG_0121 IMG_0127 IMG_0133

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments