0

Liivi külas põles onn, Lihulas sõitsid autod kraavi

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

16. mai kell 16.18 sai häirekeskus teate põlevast onnist Kullamaa vallast Liivi külas. Päästjate saabudes põles puidust onn mõõtmetega 2×2 meetrit. Päästjate sündmusele jõudes olid kohalolijad tulekahju oma jõududega kustutanud. Päästjad kontrollisid sündmuskoha üle.

15. mai kell 12.09 tuli häirekeskusesse teade liiklusõnnetusest Lihulas Alaküla teel. Toimunud oli liiklusõnnetus, kus kokku oli põrganud kaks sõiduautot. Päästjad aitasid kraavi sõitnud sõiduki teele tagasi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz