9

Läänemaa sotsiaaldemokraadid esitasid erakonna esimehe kandidaadiks Sven Mikseri

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Sven Mikser. Foto: Urmas Lauri

Sven Mikser (10)Sven Mikser. Foto: Urmas Lauri

Läänemaa sotsiaaldemokraadid esitasid Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimehe kandidaadiks kaitseminister Sven Mikseri.

"Sven Mikseri juhtimisel on erakond arenenud ja kasvanud ning ellu viinud sotsiaaldemokraatide jaoks olulisi eesmärke, näiteks tõstnud lapse- ja peretoetusi,” ütles Läänemaa sotsiaaldemokraatide esimees Neeme Suur. “Seetõttu toetame tema jätkamist erakonna esimehena.”

Aseesimehe kandidaatideks pakkusid Läänemaa sotsiaaldemokraadid kultuuriminister Indrek Saare, ettevõtlusminister Urve Palo ja Tartu abilinnapea Kajar Lemberi. Erakonna juhatuse liikme kandidaatideks esitati Neeme Suur ja riigikogu liige Jevgeni Ossinovski.

Haapsalus toimunud Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Läänemaa piirkonna üldkoosolek käsitles ka poliitilist olukorda. "Selleks, et suurendada elanike turvatunnet ja vähendada vaesust, on hädavajalik saavutada koalitsioonileppes kirja pandud sotsiaaldemokraatide eesmärgid,” võttis koosolekul osalejate arvamuse kokku Neeme Suur. Suure sõnul leidsid piirkonna liikmed, et valitsusleppe lubaduste katteallikate puhul tuleb tagada, et need ei suurendaks regionaalset ebavõrdsust ega omakorda kahjustaks elanikkonna toimetulekut. “Liiga kiire kütuseaktsiisi tõusu asemel tuleks kasutada sotsiaaldemokraatide poolt välja pakutud alternatiivseid katteallikaid, näiteks alkoholi- ja tubakaaktsiisi,” ütles Suur.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna üldkogu, kus valitakse erakonna juhtorganid, toimub 30. mail Pärnus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kübe
Kübe

Neeme suur maavanemaks ja mikser presidendiks! Ilm täna nii ilus saab õues õlut lasta….

kui
kui

pole kava, pole ka maavanemat vaja, neid ametiautosid on juba ammu liiast õhku saastamas

kodanik
kodanik
paraku puudub meie poliitikutel nii selgroog kui põhimõtted. Inimesena, eraisikuna, oleks üsna raske elada nii, et “tahan kõigile meeldida”, “olen kõigega nõus” stiilis.Poliitikutelt aga kostub enne valimisi, nagu mingis sürrealistlikus mängus, kokkulepitud kriitilisi lauseid, reaalsuses aga käib kogu aeg mingi taganemine, ümmarguse jutu veeretamine ja mittemidagiütlevate mullide ajamine. Ainukese eesmärgiga (nii kurb kui see ka pole), et saada endale kaaspoliitikute toetus selleks, et kindlustada endale paremat ametikohta ja positsiooni hierarhias. Lääne maavanemaks võiks ometi ükskord saada mees, kes ei kao kabineti vaikusesse ja ei ilmu sealt välja ainult lintidelõikamise üritustele vaid kes reaalselt midagi Läänemaa ja selle inimeste jaoks ära… Loe rohkem »
Katrin
Katrin

Kütuseaktsiisi tõusu küsimuses olete te juba käed löönud, seetõttu on Suure jutt temale omases tuleks-peaks stiilis ülimalt silmakirjalik. Eilses Foorumi saates korrutas sots Nestor nagu papakoi ühte ja sedasama vabandust – koalitsioon on kompromiss, meie ei saanud midagi tega. Mis see on, kui mitte vastutusest kõrvale hiilimine? Kui ei saanud midagi teha, ärnud läinud koalitsiooni. Teie paljukiidetud kolmanda lapse toetus puudutab vaid mõnda protsenti Eesti elanikest, selle mõnesaja euro pärast küll keegi sünnitama ei hakka. Kütuseaktsiis seevastu puudutab kõiki ja lisaks majandust kõige laiemas mõttes.

katrinile
katrinile

Kõik kolm erakonda räägivad, et nemad sellist lepingut ei tahtnud… Vaatasin ka eile Foorumit ja väide Nestori kohta vastab tõele.

savu
savu

Kohalikele orjadele öeldi ja nad esitasid OMA kandidaadi täpselt nagu vanasti ja tulevikus.

Mikser
Mikser

on Füüreri koopia, et saada ministriks, müüb maha ka naise, lapsed ja
kodumaa. Sotsidel pole ajusid.

Mikser
Mikser

on tõeline karjerist. Valitsusliitu poleks sündinud, kui Mikser poleks saanud kaitseministriks.

kestvad kiiduavaldused
kestvad kiiduavaldused

savisaare jooksupoisist generalnõi sektarini

wpDiscuz