Haapsalus tõuseb kinopileti hind

Malle-Liisa Raigla

malleliisa@gmail.com

Digikino3Haapsalu uus kinoaparaat. Foto: Arvo Tarmula

Senise 3 euro asemel tuleb Haapsalus kinopileti eest edaspidi maksta 4 eurot, peale selle tuleb osta ka üheeurosed 3D-prillid, mida saab korduvkasutada.

Kinopilet kallineb Haapsalus, sest siia on jõudnud digikino. Seetõttu on Haapsalu kinos filmikava tihedam ja valik suurem.

Plaanide kohaselt näidatakse iga päev kaht filmi, üht filmi näeb kinos nädal aega järjest. Filme ei näidata neil päevadel, kui on teatrietendus. Esimest filmi uue kinoaparaadiga näeb kolmapäeval. Esimene film on „Käsna-Kalle Kantpüks”, järgmine aga „Kiired ja vihased 7”. Nädalavahetusel näeb ülemaailmse menuraamatu „50 halli varjundit” järgi vändatud erootilist mängufilmi.

Värskelt Haapsallu jõudnud kinosüsteem läks maksma 82 680 eurot. Sellest 50 000 euroga toetas kultuurkapital ja 30 000 euroga Haapsalu linnavalitsus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
K
9 aastat tagasi

Muidu popp küll, aga kas piletiraha korjatakse ikka ainult sulas sinna plekktoosi?

Huvilisele
9 aastat tagasi

Kas ema ei ole sulle rääkinud, et sinuvanused ei tohiks veel kanget alkoholi juua. Kultuurikeskuse saal tuli remondist aastal 2011!

Huviline
9 aastat tagasi

Tegelikult oleks ma ka nõus rohkem maksma, kui need pingid oleks vähe nooremad kui mina. Mugavalt ei saa end seal tunda ka pärast poole liitri kange alkoholi ära joomist.

boonus
9 aastat tagasi

ainus hea on see, et puudub popcorni lehk.

läänlane
9 aastat tagasi
Reply to  boonus

TEISED KÄIVAD KINOS POOPKORNI PÄRAST!
filme näeb telekast ka.

KIISH
9 aastat tagasi

Täituvus alla poole saale oli sellepärast, et meile jõudsid filmid nii hilja ja kõigil ammu vaadatud. kui ikka näen värsket kraami suht ruttu olen nõus pileti eest rohkem maksma. kui veel kvaliteet ka parem siis see on juba lisaboonus.

Toomas
9 aastat tagasi

hea asja eest oleks ikka valmis rohkem maksma

kinomiis
9 aastat tagasi

Harva on kinos täituvus üle poole saali. Eks see ole selline muna ja kana küsimus, kas teenida x hulk raha rohkemate külastajatega odava piletiga või kaotada veel x osa vaatajaid kallimaga.