0

Algab kevadine leerikool

Kylaline

info@le.ee

Haapsalu Püha Johannese koguduses alustab tegevust kevadine leerikursus.
Leerikoolis tutvutakse põhjalikult ristiusuga, piibli, kiriku õpetuse ja ajalooga, kristliku eetika ning koguduse eluga. Kursus lõpeb juunis leeripüha ehk konfirmatsiooniga, mille kaudu saab leerikooli lõpetanu koguduse täieõiguslikuks liikmeks.
Leeritatu võib osaleda armulaual, saada ristivanemaks, lasta abielu laulatada ja kandideerida koguduse juhtorganitesse. Leerikoolis osalemine on ka hea võimalus arutleda elu ja igavikuliste küsimuste üle. Tunde peavad koguduse vaimulikud ja teised kaastöölised.
Esimene kokkusaamine on 1. märtsil kell 10 enne jumalateenistust Jaani kirikus, siis lepitakse kokku leeritundide ajad ning tutvustatakse õppematerjali.
Täpsemat teavet leerikooli kohta saab õpetaja Tiit Salumäe (tiit.
salumae@eelk.ee, tel 528 0635) või õpetaja Kristel Engmani (kristel.
engman@eelk.ee, tel 528 9527) käest.
Tere tulemast leerikooli!

Tiit Salumäe,
õpetaja

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz