Haapsalu noortekeskusi remonditi 2500 euro eest

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haapsalu noorte huvikeskuse Wiedemanni tänaval asuva hoone töötajail õnnestus ära hoida veeavarii, sest õigel ajal märgati, et majja sissetulev veetoru on mitmest kohast roostetanud ja võib lõhkeda. Huvikeskuse direktori Reelika Enderi sõnul vahetati veetoru juba välja. Maksma läks see töö veidi alla 1200 euro.

„Seina poolt oli toru roostetanud juba enne, mis jäi märkamata, sest sealt lihtsalt ei paistnud. Kui torust hakkas vett nirisema, saime asjale kohe jaole,” ütles Ender. Maja tema sõnul õnneks veekahjustusi ei saanud.

Kastani tänaval asuvas majas, kus huvikeskus samuti tegutseb, tehti detsembris ligi 1350 euro eest põrandakatte remonti. „Seal olid põrandaplaadid lahti. Et ära hoida kukkumist ja õnnetusi, tuli need välja vahetada,” lausus Ender. Tema sõnul on Haapsalu linnavalitsus lubanud eraldada huvikeskuse erakorraliste kulude, mis kokku teevad üle 2500 euro, katmiseks vajamineva summa.

Need kaks tööd on Enderi sõnul kõige suuremad remontimised, mida on huvikeskuse majades viimase aasta jooksul tehtud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments