5

Haapsalu tüdruk Jennifer Marisse Cohen võitis noorte lauljate konkursil esikoha

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haapsalu tüdruk Jennifer Marisse Cohen, kes on harjutanud 10 aastat laulmist laulustuudios DO-RE-MI ja viimased kaks aastat huvikoolis Meero Muusik, võitis Eesti noorte lauljate konkurssil Solistica 2015 7.-9.klassi lauljate hulgas I koha. Coheni juhendaja oli Mirjam Dede.

Solistica lauluvõistlust võib pidada aasta mainekaimaks kooliõpilaste solistide konkurssiks Eestis.

Võistlust peetakse iga aasta viimasel jaanuari nädalalõpul Saaremaal. Kuna soovijaid on nii palju, siis toimub enne põhivõistlust eelvoor, kus zürii valis 156 laulja hulgast igasse vanusesse 18 noort. Lisaks kolme vanuserühma võitjatele selgitab žürii ka Grand prix, kus kolme vanusegrupi võitjad laulavad uuesti ja parim saab uhke Grand prix nimetuse. Sellel aastal osutus selleks vanema vanusegrupi laulja Stefan Airapetjan Viljandist.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Sacha Baron Cohen aka Borat
Sacha Baron Cohen aka Borat

Borati tütar või?

Neeger
Neeger

Äkki hoopis Leonard Coheni?

jah
jah

vot mis tähendab,et lapsevanematel on aega,soovi ja rahalisi võimalusi,et last igati tema arengus toetada.Siirguvad nii tublid noored ! Ma olen tihti mõelnud,kas on ikka inimene ise oma õnne sepp ? Nii palju ikka sõltub sellest,millisesse perekonda oled sündinud.Millisest nö.stardipositsioonist oma elu pead alustama…Ja noortele naistele tahaks kindlasti panna südamele,valige endale elukaaslasteke mitte ägedaid kutte vaid ikka meest,kes oleks teie tulevasele lapsele igas mõttes väärikas isa.

Jah
Jah

Õpib Tallinna Kadrioru Saksa Gümnaasiumis.

sealjuures
sealjuures

raadios öeldi, et Harjumaalt…

wpDiscuz