0

Keskkonnasõbraliku ettevõtte auhinna nominentide seas oli ka üks Läänemaa firma

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

kandekott

Kohvipakkidest tehtud kandekott. Foto: OÜ Täpid Facebook.

29. jaanuaril tunnustas keskkonnaministeerium 2014. aasta keskkonnasõbralikumaid ettevõtteid. Nominentide seas oli ka üks Läänemaa ettevõte – OÜ Täpid.

Firma töötas välja keskkonnasõbraliku taaskasutatud kohvipakkidest valmistatud kandekoti. Lisaks sellele valmistab see ettevõte taaskasutatud materjalist ka kausse. "Auhinda nad ei saanud, sest konkurents nende kategoorias oli sel aastal väga kõva, küll aga on nad ikkagi tublid oma tegevuses," ütles keskkonnaministeeriumi avalike suhete nõunik Pille Kalda.

Keskkonnasõbraliku toote või teenuse kategoorias, kus kandideeris OÜ Täpid, võitis OÜ Cityntel, kes on turule toonud uue põlvkonna targa tänavavalgustuse. Raadiosidel toimivad LED-valgustid aitavad seniste tänavavalgustuslahendustega võrreldes kokku hoida kuni 80 protsenti elektrienergiast. Konkursi üldvõit läks ettevõttele AS Estonian Cell, mis on Eesti suurim biogaasi tootja.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz