Töötukassa korraldab märtsis Läänemaa töömessi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Töömess 022Töötukassa korraldas kutsehariduskeskuses töömessi ka mullu. Foto: Urmas Lauri

Töötukassa tööandjate teenusejuhi Maiken Sõrgi sõnul on sel aastal plaanis korraldada 16 töömessi üle Eesti. Läänemaa töömess toimub 5. märtsil Uuemõisas kutsehariduskeskuses.

„Kohalikud töömessid toimuvad 12 maakonnas, lisaks sügisene üle-Eestiline töömess Tallinnas,“ lisas ta. Sõrgi sõnul muutuvad töömessid tööandjate seas igal aastal järjest populaarsemaks ning juba praegu küsitakse, kuidas sügisesele suurele messile registreeruda saaks. „Usume, et töömess on hea võimalus tööandjate-tööotsijate silmast silma kohtumiseks ning tundub, et ka tööandjad hindavad messe kui värbamisvõimalust järjest rohkem.“

Maiken Sõrg täpsustas, et messidele oodatakse osalema neid tööandjaid, kellel on pakkuda tööd kohe või lähitulevikus. „Kuna messide korraldamiseks sobivad kohad on enamasti oma ruumilt piiratud, siis on reaalsete vabade töökohtade olemasolu üldjuhul messil osalemise eeltingimuseks. Kõigi soovi avaldanud tööandjatega võtame ise ühendust,“ lisas ta.

Nii nagu kõik töötukassa tööturuteenused, on ka messidel osalemine tööandjatele ja tööotsijatele tasuta.

Läänemaa töömess

  • 5. märtsil Haapsalu Kutsehariduskeskus (Ehitajate tee 3, Uuemõisa)
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Järgmisel neljapäeval toimub Uuemõisas Läänemaa töömess | Lääne Elu
9 aastat tagasi

[…] Neljapäeval, 5. märtsil toimub Haapsalu kutsehariduskeskuses Uuemõisas Läänemaa töömess. […]

Andres
9 aastat tagasi

Töötukassa omad tuleks lihtsalt automaatrelvast maha lasta…-mõnitavad ju täie hooga…
Uvitav kas Raudkivi ka veel seal töötab

kohalik
9 aastat tagasi

orjalaat

Lisaks
9 aastat tagasi

….juurde,et tihti suhtutakse (Haapsalus näiteks) ööotsijasse kui närukaela või luuserisse. Mu oma tütar soovis (peale gümnaasiumi) minna soome keele kursustele,et ühes meie spaas tööle saada ,aga teda vaadati kui tulnukat. Ning loomulikult mingitele kursustele ta ei saanud…

Neeger
9 aastat tagasi

Mitte midagi pole muutunud peale nime – vanasti kutsuti orjaturg, nüüd töömess.