Haapsalu mängijatele edukas lasteturniir

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Laste tenniseturniirHaapsalus toimus 6-8 aastaste punase palli ja 9-10 oranži palli turniir. Punase palli turniirist võttis osa 6 mängijat ja tublim oli Haapsalu mängija Hannes Rabi, kes võitis ka turniiri. Oranži palli turniiri parimaks osutus Kristel Jõgi.

9-10 aastaste rohelise palli turniir läks seekord väga edukalt Haapsalu mängijatel.

Poiste turniiril saavutas 2.koha Kaarel Villem Vennola, kes kõigepealt sai oma alagrupis 1.koha (4 võitu). Sealt edasi võitis poolfinaalis Kevin Lempu numbritega 6/2. Finaalis pidi Kaarel paremust tunnistama Villem Aadamsonile numbritega 3/6. Veel esines tublilt ka Juss Teesalu.

Tüdrukute turniiril esines hästi Maily Märss, kes võitis samuti oma alagrupi (2 võitu), kuid poolfinaalis pidi alla vanduma Agnessa Siimule.

Tüdrukute turniiri võitis pingelises finaalis Annaliis Lipp alistades Agnessa Siimu 7/6(4).

Ühises paarismänguturniiris saatis edu Maily-Kaarel Villem, kuni finaalini. Poolfinaalis alistati Agnessa Siim-Annaliis Lipp 7/5. Finaal Villem Aadamsoni-Grete Gull vastu kujunes tõeliseks "thrilleriks", kus omadel õnnestus tulla välja 2-5 kaotuseisust ja minna juhtima 6-5. Omanud ka 1 matšpalli,läks mäng siiski tiebreaki, kus jäädi alla 4-7. Sellegipoolest väga tubli esitus ja õnnestunud turniiri meie mängijatele!

Marek Turu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments