Lihulas oli saalijalgpalli jõuluturniir

Malle-Liisa Raigla

malleliisa@gmail.com

 Koolide vaheline jalka 1-3 kl 2014 047

Turniirist osavõtjad. Foto: Elen Kuli

Nädalavahetusel olid Lihulas saalijalgpalliturniirid noortele, 1.-3. klassi jalgpalluritele.

Esikolmiku kohad läksid kõik Läänemaa eri nurkadesse. Võitja oli Lihula gümnaasiumi I võistkond (Ralf Pindis, Herman Reinmaa, Robico Villers, Mihkel Sibul, Stefan-Lauri Mölder. Treener Jaanus Getreu). Teise koha sai Haapsalu Linna Algkool (treener Triin Vellemäe) ja kolmanda koha võitis Kullamaa keskkool (treener Toomas Sassian).

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi korraldatud jõuluturniirist võtsid osa kaheksa võistkonda, kelle hulgas oli koole, kes varem pole osa võtnud, näiteks Kõmsi algkool, Noarootsi kool  ja Kullamaa keskkool.

Turniir avakõnes lausus Lihula gümnaasiumi direktor Janar Sõber, et teha tuleb erinevaid spordialasid – tuleb maadelda, joosta ja ka jalgpalli mängida, sest korralikult sportides on laps tugev ja terve.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ps
9 aastat tagasi

Minu arust ei olnud jutt Lihula treenerist, üldiselt nõustun oh-i kommentaariga.

Väino
9 aastat tagasi

ElEelmisele kommenteerijale!

Jumala jõuga ei ole siin mingisugust pistmist. Juhul kui usute jumalat, siis see on teie isiklik asi. Ärge unustage Jumalale küünalt süütamast, nüüd ju Advendi aeg. Ärge Jumalat sellistesse asjadesse segage.
Arvan, et Lihula Gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja Jaanus Getreu on see, kes viis Lihula poisid võidule, tänud temale.

oh-le
9 aastat tagasi

Ega jah need treenerid ise ei tee midagi. Siin on Jumala jõud mängus. Miks siis muidu Lihula jalgpall üle vabariigi võidukas on?

Teadmiseks oh-ile
9 aastat tagasi

Eesti Jalgpalli Liit pakub kõikidele Eesti (ja Läänemaa) koolide algklasside kehalise kasvatuse õpetajatele praktilist koolitust, mida õpetajad on ka usinasti kasutanud. Sellega kaasneb näidis tunni (tundide) läbi viimine EJL treenerite- endiste rahvuskoondise mängijate poolt + varustus mis jääb koolile (jalgpallid, eraldusvestid, markerid). Minu meelest täiesti piisav, et algtasemel tunde (treeninguid) läbi viia. Kui lugupeetud oh, Sul on pretensioone EJL õpetuse tasemele, siis anna sellest EJL-le teada!

oh
9 aastat tagasi

No tore küll,vaatad neid nimesid kes on treeneriteks tituleeritud-tule taevas appi ! Ennem võiks ikka ise sellega tegeleda ja siis juurde õppida-alles siis võib rääkida treenerist.

lapsevanem
9 aastat tagasi
Reply to  oh

Lugupeetud oh! Isiklikult tean,et üks nendest treeneritest on tegelenud ja tegeleb ka praegu jalgpalliga.Kui ei ole asjaga kursis ,pole mõtet siia segast peksma tulla.Mis litsents sul endal on,et sa oma nina nii püsti ajad?