Lääne Elu paberleht laupäeval, 6. detsembril

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

image

PERH  ja Haapsalu lõid käed

Reede keskpäeval peetud nõupidamisel jõudsid Haapsalu ja Põhja-Eesti regionaalhaigla (PERH) juhid kokkuleppele, et Läänemaa haigla liidetakse PERHiga. Nüüd peavad otsuse heaks kiitma ka linnavolikogu ja Eesti valitsus.

„Haigla saab suure finantssüsti. Haigla investeerimisvajadus saab tänu PERHiga liitumisele päris suures osas kaetud. Ka europrojekti raha tulek on kindlam, kui me oleme riigiga koos haigla omanikud,” ütles Haapsalu linnapea Urmas Sukles.

Loe homsest Lääne Elust, millise summa plaanib PERH Läänemaa haiglasse investeerida ja kuidas mõjutab ühinemine pakutavaid teenuseid.

Moodne tänavavalgustus sünnib peaaegu märkamatult

Kuu aega tagasi Haapsalus Männiku tee kandist alanud tänavavalgustuse uuendamine on jõudnud Lihula maanteed mööda kesklinna.

Sel nädalal on Haapsalu kesklinna trüginud imelikud masinad. Lihula maanteel seisab suur Tuborgi kirjaga kaubaauto, tagumised uksed pärani lahti. Ei oska muud arvata, kui et on vist katki läinud. Kõnniteel vabiseb üks masin, pisikesed lindid all. Ei ole tal õiget kabiini ega midagi, mis lubaks tema otstarvet määratleda.

Loe homsest Lääne Elust, milliste tehnikaimede abil Haapsalu tänavatele uued lambid üles pannakse ja kui palju kogu ettevõtmine maksma läheb.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
herr+Ligi
9 aastat tagasi

………. kuidas mõjutab ühinemine pakutavaid teenuseid ?
Teenuste hinnad tõusevad loomulikult :/

olemas
9 aastat tagasi
Reply to  herr+Ligi

Millest tulenevad sinu teadmised? Tüüpiline negatiivne eestlane

ium
9 aastat tagasi

Võrreldes mõne teise Eesti linnaga on Haapsalu vesi ikka tõeliselt hea.