Isade klubi looja otsib mõttekaaslasi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haapsallane tahab luua isade klubi.

"Mul tekkis mõte luua selline klubi moodi asi," kirjutas Remo Sirila oma Facebooki lehel. "Olen Isa, jah just suure tähega, sest iga mees, kes on lapse saanud/teinud ei ole isa. Mul endal on kasvamas kaks lahedat poissi – 3- ja 5-aastased ja ma ei taha ükspäev avastada, et oh kuram juba kolib välja."

Sirila nentis, et loomulikult on võimalik olla isa ka ilma teisteta, aga koos on ju lihtsam.

"Saab teha igasuguseid põnevaid asju, workshoppe, võistlusi, matku, laagreid, kohtumisi jne, jne. On ju kõigil mingid omad kontaktid, ideed, oskused, mida saaks teistega jagada ja teha koos. Väärtustada Isa olemist üldiselt ja ehk läbi selle ka teisi töönarkomaane oma lastega koos rohkem aega veetma. Tuua oma lapsed ka ehk rohkem pärismaailma – välja arvutite tagant ja telekate eest ning ka omavahel rohkem päriselt silmast-silma suhtlema(ka isad). Õpetada neid näiteks onni ehitama ja ragulkat meisterdama," kirjutas Remo Sirila oma püostituses.

Kas leidub Haapsalus ka kaasamõtlejaid?

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Heidi
9 aastat tagasi

“Tee nii palju head kui suudad ja räägi sellest nii vähe kui võimalik…”

– Charles Dickens –

Isa
9 aastat tagasi

Ei leidu.