0

Sündis mitu Eesti noorte tipptulemust käimises

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

käijad(3)

Ruslan Sergatšov (vasakult), treener Mihhail Jutkin ja Anastasia Skatško. 

Eile Paralepas toimunud Eesti meistrivõistlustel meeste 50 ja naiste 20 km maanteekäimises võidutses meestest Margus Luik ja naistest Angela Mandel. Samas peetud Läänemaa maanteekäimise meistrivõsitslustel noortele püstitasid JK Tempo käijad kaks Eesti B-klassi tipptulemust. 

Eesti meistrivõistluste võit tuli Margus Luigele ajaga 4:29.53. See oli talle 24 meistritiitel ja 46 medal Eesti meistrivõistlustel kiirkäimises ning sellega on Luik läbi aegade parim eestlane.

Naiste 20 km võit läks Sillamäele. Võitis Angela Mandel uue Eesti B klassi tipptulemusega 1:59.23, millega ületas meie Ragle Raudsepale kuulunud tipptulemuse 12,5 minutiga. Naiste esikolmikusse jõudnud püstitasid kõik isiklikud rekordid. 4. kohaga pidi leppima Anneli Aru, saades ajaks 2:18.57.

Läänemaa maanteekäimise meistrivõistlustel noortele käisid nii Ruslan Sergatšov kui ka Anastasia Skatško 10 km  ja nende lõppajaks kujunes vastavalt 50.12 ja 57.57.

Ka eelmised tipptulemused kuulusid läänlastele – vastavalt Toivo Kaerale ja Annika Sillatile. Lisaks olid Sergatšovile vaheajad nii 3 (15.02) kui 5 km (25.06) paremad endistest maakonna B klassi noorterekorditest. 

Noorte 5 km distantsil võidutses Sergei Sannikov samuti jooksuklubist Tempo. Tüdrukute 3 km võitis Eneken Vendel Läänemaa Kergejõustikuklubist.

Endel Susi

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz