0

September viib Vormsile ja moositalgutele

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

talgud kumari laiulTalgud Kumari laiul. Foto: Elo Mann

Septembrikuu on looduses see aeg, mil suvi annab järk-järgult oma teatepulga edasi sügisele. Nõndasamuti on ka ELFi suvetalgud augustikuuga ühele poole saanud ja aeg on hakata pihta sügiseste tegemistega, kirjutab ELFi talgukorraldaja Jaanus Libek.

Mihklikuised retked viivad Eestimaa Looduse Fondi talgulised sedakorda veel ühele imelisele Eesti saarele kui ka sügavale metsade ja rabade keskele. Lausa kahel korral külastame kuu jooksul Vormsi saart, et üheskoos sealseid loopealseid taastada ning tööst vabadel hetkedel rannarootsi elu ja oluga tutvuda.

Meie esimene talgureis Vormsile leiab aset ajavahemikus 12.-14. septembrini. Juba nädalapäevad hiljem oleme saarel tagasi, et esimese grupi tööpõld üle võtta ja oma jälg Vormsi loopealsetele maha jätta.

Kuu teises pooles peetakse Palupõhjas aga maha sellesügisesed maailma V moositalgud. Ajavahemikus 19.-21.- september toimuv väikese juubelihõnguga moosikeetmine saab teoks oma tavapärases headuses ja selle eesmärk on ikka üks – et tuleval aastal oleks talgulistel hommikupudru või pannkookide peale midagi maitsvat panna.

Septembrikuiste talgute kohta täpsemalt lugeda ja ennast kirja panna saab siin: http://www.talgud.ee/talgud/2014

Suviste talgute pilte näha ja tehtut meenutada aga siin:

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz