0

Kool algas Kullamaal rongkäiguga

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kullamaa vallas algas 1. september traditsioonilise rongkäiguga koolimaja eest kultuurimajja, turvalisuse eest vastutas piirkonnapolitseinik Harri Mardisoo, kes avaaktusel ka tervituskõnega esines ja 1. klassi lastele liiklusaabitsad kinkis. Lisaks said 1. klassi õpilased valla poolt kingikotid koolitarvetega ja kommipakid, teatas vallasekretär Kersti Lipu.

Kullamaa Keskkooli 1. klassi tuli sel aastal 9 last. 10. klassi asus õppima 14, koolis on kokku 136 õpilast. Direktor Meelis Välis ütles oma kõnes, et on heameel tõdeda, et vahepealne õpilaste arvu langus on praktiliselt peatunud.

Kullamaa vald tänab Politsei- ja Piirivalveameti Lääne Prefektuuri koostöö eest ja soovib kõigile õpilastele ja õpetajatele head algavat kooliteed.

Fotod: Erakogu

Kullamaa koolialgus (1) Kullamaa koolialgus (2) Kullamaa koolialgus (3) Kullamaa koolialgus (4)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz