0

Liikluskorralduse muudatused

Avatar

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Haapsalu linnavalitsus teatab, et 1. septembrist taastub Haapsalu linnaliinidel 1, 2 ja 3 ning maakonnaliinidel 22, 26 ja 36 endine liikluskorraldus.
Karja, Lossiplatsi, Ehte ja Okase Muuseumi peatus taastatakse oma endistel kohtadel.

   Septembri lõpul algava Tallinna mnt ja Posti tn ristmiku rekonstrueerimise tõttu suunatakse linna bussiliiklus läbi Kuuse tänava, mistõttu muudetakse Kuuse tänav (Tamme tänava ja Lihula maantee vahel) ajutiselt tavaliiklejaile vastupidiseks. Et koolilapsed ja nende vanemad uue liikluskorraldusega harjuksid, hakkab juba 1. septembrist liiklus Kuuse tänaval toimuma Tamme tänava poolt Lihula mnt suunas.

   Palun jälgige liiklusmärke!

 

Haapsalu Linnavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz