2

SUPERMÄNG! Läänemaa jalgpalliklubi alistas alagrupi liidri 3:1

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa jalgpalliklubi alistas laupäeva õhtul ilusas väravaterohkes mängus Tallinna ülikooli meeskonna 3:1.

Haapsalu linnastaadionil rullunud mängu avavärava lõi Mark Kolosov. Läänemaa väravavaht Hendrik Siht püüdis tõrjuda, kuid edutult ja FCF Tallinna ülikool läks juhtima. Kolosov mängis selle hooaja kevadringis Läänemaa ridades ja läks äsja üle Tallinna ülikooli meeskonda.

FCF Tallinna ülikool on jalgpalli meistrivõistluste II liiga läänetsooni suveräänne liider, mistõttu võis arvata, et mäng kujuneb igavaks ja ühepoolseks. Enne laupäevast mängu oli Läänemaa langenud liigatabelis 10. kohale.

Läänemaa jalgpallurid pakkusid aga supermängu. Kahju, et pealtvaatajaid oli napilt, mäng oli ilus. Läänemaa avavärava tegi ründaja Martin Salf. Oma panuse andis sellesse ka Tallinna ülikooli väravavahi ebakindel mäng. Väravaht pudistas lihtsa tõrjutava palli väravasse.

Viigiväravast hoogu saanud Läänemaa jalgpallikliubi teise väravaga enam ei eksinud, poolkaitsja Leonid Bragini kindel löök tallinlaste värava ristnurka ja asuti 2:1 juhtima. Kolmanda värava lõi teisel poolajal kaitsja Aleksandr Kovtun. Seejärel tuli ainult edu hoida.

Teisel poolajal püüdis Tallinna ülikool suruda, kuid Läänemaa kaitsetöö ja iseäranis väravaht Sihi meelekindlus ja hea mäng hoidsid meie värava puhtana. Muuhulgas võttis Siht ära penalti. Tallinna ülikooli mängija mahatõmbamise järel määras kohtunik Dmitri Kulikovi penalti, mida asus lööma Kolosov. Siht tõrjus kindalt, teenides publiku marulise aplausi. Võimalik et Siht oli edukas põhjusel, et oskas aimata oma pikaaegse klubikaaslase löögiviisi ja -nurga.

Mäng lõppes nagu niidetult 5. lisaminutil, kui Läänemaa treener Aavo Tomingas oli kohtunikule valjuhäälselt meelde tuletanud, et 94 minutit on juba mängitud.

Läänemaa jalgpalliklubi on nüüd liigatabelis 4. kohal. 16 mängust on saadud 7 võitu ja 9 kaotust. Liigat juhib Tallinna ülikool. Liidri ülekaalu näitab väravate vahe: Talilnna ülikool on 16 mänguga löönud 69 ja sisse lasknud 20 väravat. Läänemaa väravate vahe on 23:39.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
zprott
zprott

tohoh, Siht punast ei noppinudki seekord ?

van moyes
van moyes

vot eta da! super mäng, poisid!

wpDiscuz