2

Haapsalu-Pürksi-Österby bussi sõiduplaan muutub homsest

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

264BBSBussifirma M.K.Reis-X OÜ buss. Foto: ytra.eu

Haapsalu-Pürksi-Österby liinibussi reedeõhtune väljumisaeg lükkub kahe tunni võrra hilisemaks. Senise 15.05 asemel hakkab maakonnaliini nr 21 Haapsalu-Pürksi-Österby buss Haapsalust väljuma kell 17.15. Buss jõuab Österbysse kell 18.05.

Sõiduplaani muudatus on Lääne maavalitsuse ja M.K.Reis-X OÜ teatel tehtud Noarootsi vallavalitsuse ettepanekuid ja Noarootsi valla elanike soove arvestades.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Vallo
Vallo

Normaalne;)

Elar
Elar

Normaalne otsus! Ise unistasin sellest juba 10aastat tagasi…

wpDiscuz