Kuressaare kaalub alkoholi avaliku tarbimise piiramist

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Hannes Hanso 111Hannes Hanso. Foto: Urmas Lauri

1. juulist jõustunud korrakaitseseaduse säte, mis mõningate mööndustega lubab alkoholi avalikus kohas tarbida, on Kuressaare linnapea sõnul tekitanud segadust üsnagi palju, kirjutab Saarte Hääl.

“Oleme seda teemat korduvalt arutanud,” ütles linnapea Hannes Hanso, lisades, et konkreetseid otsuseid selle kohta ei ole veel vastu võetud.

Linnapea sõnul on teemat arutatud volikogu komisjonides ja nende seisukoht on üsnagi range: Kuressaare territooriumil ei peaks lubama alkoholi avalikult tarbimist.

“Aga see on komplitseeritud teema, millel on ka hästi palju juriidilisi nüansse,” rääkis Hanso. Hanso tõi näiteks, et kui teha linna alkovabu tsoone, siis kuidas neid märgistada ja kui kaugel peaksid need tsoonid olema haridusasutustest, samuti kas tuleks välja panna linna kaart selliste tsoonidega jne. “Aga kindlasti tuleb see, kas ja kuidas, otsustamisele augustis või septembris,” kinnitas linnapea.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments