Tõnis Mägi kutsub üles Augustibluusi boikoteerima

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tõnis Mägi kutsub üles boikoteerima Augustibluusi, sest seal esineb näitleja ja bluusimuusik Steven Seagal, kes toetab Putini režiimi ja Krimmi vallutamist, vahendas uudisteportaal Delfi.

ERRi R2 „Suveraadiole" antud intervjuus ütles Tõnis Mägi, et on arusaamatu, miks kutsuvad Augustibluusi korraldajad Eestisse mehe, kes toetab Putinit, Krimmi annekteerimist ja esineb Sevastopolis motofestivalil Donetski rahvavabariigi hümniga. Mägi hinnangul võetakse Seagal seal kahe käega vastu kui mingi superkangelane.

„See ei lähe kohe mitte nii, kutsun suisa boikoteerima," ütles Mägi Augustibluusi kohta ja lisas, et „see on täielik provokatsioon, võtta praegusel hetkel siia selline mees."

Mägi sõnul võivad paljud inimesed protesti mõttes üritusele minemata jätta või võtta kaasa plakatid ja loosungid.

"See on täiesti arusaamatu, kas mehed üldse ei jälgi maailmas toimuvat?" vahendab muusik Tõnis Mägi küsimust portaal Menu.

Nimelt leiab Mägi, et olukord maailmas on hetkel murettekitav ning nüüd kutsustakse Eestisse esinema mees, kes on ilmselgelt Putiniga ühel meelel.

Steven Seagal kirjutab alla Krimmi annekteerimisele ning esineb ka Sevastopolis motofestivalil, esitades seal Ukraina venemeelsete separatistidega Donetski rahvavabariigi hümni.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Putini kaval käik
9 aastat tagasi

Augustibluus Seagaliga näitab Kremlile selgelt kätte, kui paljud eestlased Putini agressiivset poliitikat toetavad. Protsent saab olema suur.

kuulaja
9 aastat tagasi

Tõnnil oleks aeg lavalt lahkuda kuna antul juhul tekitab tema praegu riikide vahel ebameeldivusi. Ise käis venemaal küll taidlemas aga minekut ei olnud ja nüüd lööb kadedus välja. Tema ei tule nüüd küll ütlema keda kuulata keda mitte peale selle veel rahvast üles keerama laus häbi.

Maggi
9 aastat tagasi

Kas oli piisavalt huvitav stsenaarium?

Maggi
9 aastat tagasi

Raudselt lähen ja kutsun Narvast sõbrad ka teeme ühe peo Venemaa toetuseks ajakirjandus on piisavalt reklaami teinud,Tõnis ka, tableti rahvas lubas Airport Jam-i piletid bluusi vastu vahetada praegu ootame Venemaa lippe jne.

Robert
9 aastat tagasi

Vana Mägi on Seagali kõrval üks könn.

mägi
9 aastat tagasi

on jällegi armajokki õuelaulik