0

Märtsis oli Haapsalus 3 vargust ja 5 roolijoodikut

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

2014. aasta märtsis registreeriti Haapsalus 30 kuritegu, millest 13 kehalised väärkohtlemised, 2 vargust, 3 kelmust ja 3 joobes mootorsõidukijuhtimist.

 
Väärtegusid registreeriti märtsis kokku 102, neist 58 olid liiklusseaduse rikkumised. Avastati viis juhti, kes ületasid lubatud alkoholipiirmäära.

Kergliiklusega seotud õiguserikkumisi avastati 13. Pandi toime 13 varavastast väärtegu ja üks avaliku korra rikkumine. Alaealisi alkoholitarvitajaid tuvastati 4 ja avalikus kohas täisealisi alkoholitarvitajaid 5. Narkootiliste ainetega seotud väärtegusid avastati 5.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz