Eestlased pääsevad tasuta Hawaiile

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Puhkus Hawaiil. Foto: erakogu
Puhkus Hawaiil. Foto: erakogu

Valitsus otsustas pingelise poliitilise olukorraga leevendamiseks anda kõikidele Eesti kodanikele puhkuse oma riigist ning katta riigieelarvest kõik reisikulud Hawaii saartele.

Valik võimalikest sihtpunktidest langes Hawaiile USA otsuse tõttu võtta vastu kõiki Eesti kodanikke Hawaiil viisavabalt ning pakkuda neile varjualust piiramatuks ajaks Kauai saarel.

Kuna eestlased on külmas sõjas nii pikalt kannatanud ja suved ei ole piisavalt pikad, et üles sulatada inimeste sisepingeid ja hirmu Venemaa ees võivad eestlased Kauai saarele jääda nii kauaks kui soovivad.

Eestlastele on eraldatud kõige looduskaunim osa Kauai saarest, kus nad saavad praktiseerida kogukondlikku kokkukuuluvust ja elada paradiisis.

„Pärast sellist põrgut, mida Eesti emotsionaalne ja poliitiline sisekliima kodanikele on valmistanud väärivad kõik eestlased paradiisi,“ rääkis Kauai saare pealik Akuna Matata.

„Hawaii honoponopo suhtumine, ehk kõik on hästi ja meie võimuses on seda nautida ja ainult paremaks teha kuuluks eestlastele marjaks ära,“ nõustus Läänemaa mees Kelle Gagi, kes lendab juba järgmisel nädalal Hawaiile.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Olari Nebokat
10 aastat tagasi

ei tea, ei taha uskuda väga seda…

saba
10 aastat tagasi

hea nali 1 aprillil:D:D:D:D:D