Andrus Veerpalu palus enda nominatsiooni spordihetke konkursilt eemaldada

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti Rahvusringhääling jätab “Aasta spordihetk 2013” konkursilt kõrvale Andrus Veerpalu õigeksmõistva otsuse nominatsiooni, kuna see on viimasel kahel päeval tekitanud elavat vastukaja ja seda on palunud kahekordne olümpiavõitja ise, vahendab ERR Sport.

Täna saatis Andrus Veerpalu kirja Eesti Rahvusringhäälingu juhatusele, sporditoimetusele ja Eesti Olümpiakomitee juhtidele, milles ta palub asendada konkursi “Eesti aasta spordihetk” nominantide hulgast rahvusvahelises spordiarbitraažkohtu otsus.

Eesti Rahvusringhäälingu sporditoimetus leidis, et kujunenud olukorras pole õige Andrus Veerpalu õigeksmõistva kohtuotsuse nominatsiooni osas lisapingeid tekitada ja otsustas see nominatsioon konkursilt “Aasta spordihetk 2013” välja arvata.

27. detsembril peetaval galal “Spordiaasta tähed 2013” selgub esimest korda Eesti aasta spordihetk. Aasta spordihetke saavad valida kõik, hääletades enda lemmiku poolt.

Pärast Veerpalu juhtumi eemaldamist on aasta spordihetke kandidaadid Eesti vehklejate kuldne pooltund ehk epeevehklejate Nikolai Novosjolovi ja Julia Beljajeva kuldmedalid maailmameistrivõistlustel 8. augustil Budapestis, Eesti korvpallikoondise pääs EMile ja Eesti–Hollandi jalgpallimatš 2:2.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments