Reformierakond on Läänemaal väljas kõigis omavalitsustes peale Vormsi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Reformierakond läheb kohalikel valimistel Läänemaal oma nimekirjaga välja kõigis omavalitsustes, välja arvatud Vormsil, kus erakonna liikmed kandideerivad valimisliidu nimekirjas.

Erakonna Läänemaa arendusjuhi Tõnu Parbuse sõnul kandideerib Reformierakonna ridades Haapsalus 33, Kullamaal 28, Lääne-Nigulas 15, Ridalas 11, Nõval 10 ja Martnas kuus inimest. Reformierakonna nimekiri on esindatud ka Lihulas, Noarootsis ja Hanilas.

Haapsalus veab erakonna nimekirja linnapea Urmas Sukles, Kullamaal Marek Topper, Lääne-Nigulas juhib nimekirja maavanem Innar Mäesalu, Ridalas Reimo Nebokat, Nõval Peeter Kallas ja Martnas Mariliis Vahar.

„Kuigi igas omavalitsuses on neil valimistel omad teemad, ühendab kogu Läänemaad Riisipere-Haapsalu rongiliikluse taastamine. Meie meeskonna siht on tuua uued rongid Haapsallu,“ ütles riigikogu liige ja Reformierakonna Läänemaa organisatsiooni esimees Lauri Luik.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Gen.
10 aastat tagasi

Tahad või mitte,aga Sukles jätkab vist ikka samas ametis. Eriti kui vaadata Äripäeva kohalike omavalitsuste edetabelit,kus Haapsalu on 225 omavalitsuse hulgas 25. kohal. Kui tal aga vähegi mõistust peaks olema,siis järgmistel Riigikogu valimistel pole küll mõtet kandideerida- kukkumine on kindel .Sest osa valijaid(ametnikke,ettevõtjaid näiteks) ei taha ta lahkumist, osa valijaid aga reformi (ACTA ,uus töötajatele kahjulik töölepingu seadus jne. ) kunagi ei valiks.

Kui
10 aastat tagasi

Minister Pentus on kohal edasi,teiste tagant varastaja, mis ta om isa firmas tegi.
kes saab selliseid valida

kuldmünt
10 aastat tagasi

valetamist ei saa nii kergelt unustada, aga sellele unustamisele loodetakse.

aitab küll
10 aastat tagasi

Reformi ei tohiks valida – see on tööandjate erakond st. kaitstakse ainult tööandjate huve. Tavaliste inimeste elu on läinud reformikate valitsuse ajal ainult vaesemaks. Sealjuures räägivad reformikad muinasjutte majanduse arengust, tööjõu puudusest! ja sellest, et elu Eestis läheb aina paremaks.
Tegelikult on meil 50000+ töötut, üle saja tuhande välismaale tööle põgenenud, viiendik ülivaeseid peresid ja reformikate valitsus EI TEE MIDAGI – räägib ainult neid muinasjutte.

Tore
10 aastat tagasi

Aga, palju neid pätte valitakse, on teine asi. Ja rongiliikluse taastamine ning üleval hoidmine on pagana kallis lõbu, selle asemel võiks pakkuda läänlastele muid vajalikke teenuseid liiklemise ja transpordi hõlbustmiseks. Igast külast ju rongiga tunni ajaga läbi ei kihuta.