0

Kaitseväe ja Kaitseliidu Piirsalu baasi ja lähiala detailplaneering

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Risti vallavalitsus algatas 15. mai 2013.a. istungil korraldusega nr 55 Kaitseväe ja Kaitseliidu Piirsalu baasi ja lähiala detailplaneeringu.

Kuna ei ole uuritud piisavalt Piirsalu baasi ja selle lähiala keskkonnataluvust, sealhulgas olulist mõju inimese tervisele ja heaolule ning puudub piisav eelteadmine kavandatavatest tegevustest ja nende pikaajalistest mõjudest otsustas Risti vallavolikogu 21. augusti 2013 otsusega nr 26 algatada keskkonnamõju strateegiline hindamine ja käsitleda detailplaneeringut valla üldplaneeringut muutvana.

Planeering hõlmab Piirsalu baasi maa–ala ja selle lähiümbrust. Detailplaneering valmib koostöös Kaitseministeeriumi ja Kaitseliiduga ning planeeringu koostaja leitakse riigihanke käigus.

Risti vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz