Eesti võitis maavõistluse laskmises, haapsallane tuli neljandaks

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu püstolineiu Liisa Peet sai neljanda koha. Foto: arhiiv

Nädalavahetusel peetud Eesti–Soome juunioride maavõistlustel laskmises saatis edu Eesti noori.

Igas relvaliigis esindas riiki kolm võistlejat, kelle kogutud kohapunktide alusel selgus võitja. Eesti püstol oli väljas oma parimas rivistuses. Kõik suvel Euroopa meistrivõistlustel medali (1 kuld, 1 hõbe, 1pronks) saanud püstolinoored olid kohal. Nagu oodata võis, oli püstol parem Eestil ja püss Soomel.

Tasavägiselt kulgenud maavõistluse võitis Eesti 100 punktiga, Soomele 98 punkti.

Oma panuse maavõistluse võiduks andsid ka Haapsalu laskurid – Eesti esindusse kuulus püstolineidude võistkonnas Liisa Peet. Võistluses konkurentidega oli Liisa pidevalt esikolmikus, seeriate lõikes teisest kuni neljandani. Ka enne viimast ilmuva märgi seeriat asus ta kolmandal kohal. Vead viimase seeria sooritamisel kukutasid ta paraku neljandaks. Liisa Peedi lõppresultaadiks oli 514 silma (252 ringmärki ja 262 ilmuvasse märki). Tüdrukute spordipüstoli võitis soomlanna Therese Lindgren 551 silmaga.

Mati Seppi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments