Toomas Vestli võistles lauatennise noorte EM-il

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Eesti juunioride meistrivõistluste esikolmik Rivo Saaremäe, Aleksandr Lušin ja Toomas Vestli. Pea-aegu sama oli järjestus Balti juunioride TOP 10 võistluse, Toomas oli neljas ja kolmas oli leedukas Rimas Lesiv. Foto erakogu

Eesti juunioride meistrivõistluste esikolmik Rivo Saaremäe, Aleksandr Lušin ja Toomas Vestli. Pea-aegu sama oli järjestus Balti juunioride TOP 10 võistluse, Toomas oli neljas ja kolmas oli leedukas Rimas Lesiv. Foto erakogu

Pärnu-Jaagupis peetud Baltimaade juunioride TOP 10 võistlusele pääses ka viimast aastat kadettide klassis mängiv Toomas Vestli ja sai seal kenasti hakkama – kuus võitu ja kolm kaotust, alistatute seas oli ka Eesti parim noormängija Aleksandr Lušin (3:2).

Paar päeva hiljem sõitis Toomas Vestli aga juba Ostravasse noorte EM-le, kus tuli kadettide meeskonnas koos narvaka Artjom Hiiskuga 24. kohale, mis on eestlaste parim võistkondlik tulemus.

Üksikmängus oli Toomas eelringis vaba, esimeses võitis 4:0 Tom Hoffmanni (LUX), kuid 32 parema hulka pääsu matšis tuli vastu võtta 0:4 kaotus Joe Seyfriedilt (FRA). Kokkuvõttes 33.-64. koht, mis on oluliselt parem kui Toomase Euroopa reitingukoht 94.

Juulist alates on Haapsalu lauatenniseklubi (LTK) liige ja mängija ka Eesti parim noormängija Aleksandr Lušin, kes jõudis Ostravas esimesel juunioriaastal EMil 16. hulka, läheb nüüd kolmeks nädalaks treeninglaagrisse Saksamaale Magdeburgi klubisse, kelle eest mängib Bundesliga III divisjonis.

Saksamaale Kasseli klubisse läheb 1. septembrist aastaks Kristiina Seiton, kes saab seal soovi korral täielikult pühenduda lauatennisele. Klubi hoolitseb Saksa keele intensiivõppe ja elamise eest.

Hiinas Pekingis toimuvas treeninglaagris osalevad Haapsalust LTK-st Karin Talving, Toomas Vestli, Aaro Õismets ning treenerina Heikki Sool. Haapsalus koos St.-Peterburi lauatennisistiga peetavas laagris mängivad Kristiina Seiton, Mihkel Puhm ja Markus Mursal.

Heikki Sool

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments