Hajaasustuse programmi taotlusvoor avatud

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Algab hajaasustuse programmi taotluste vastuvõtt Hanila, Kullamaa, Martna, Ridala, Taebla ja Vormsi vallas.

Programmi eesmärgiks on hajaasustusega maapiirkondades elavatele lastega peredele tagada head elutingimused ning seeläbi aidata kaasa elanike arvu püsimisele hajaasustusega maapiirkondades.

Eesmärgi saavutamiseks toetatakse programmist majapidamiste veesüsteemide, kanalisatsioonisüsteemide, juurdepääsuteede ning autonoomsete elektrisüsteemidega seotud tegevusi.

Toetatavate tegevuste ja abikõlblike kulude loetelu ning taotlemise tingimused leiate regionaalministri 7. juuni 2013 käskkirjast nr 1–4/104 „Hajaasustuse programm”, mis on kättesaadav EAS–i veebilehel http://www.eas.ee/et/avalikule-ja-mittetulundussektorile/avalike-teenuste-arendamine/hajaasutuse-programm/uldist ja Lääne Maavalitsuse veebilehel http://laane.maavalitsus.ee

Programmdokumendis kehtestatud nõuetele vastavad taotlusi saab esitada majapidamise asukohajärgsele vallavalitsusele 1. augustist. Esitamise viimane tähtpäev on 1. oktoober.

Lisainfot saab arengu– ja planeeringuosakonna vanemspetsialistilt Ülle Jaansalult (tel 472 5617, 5343 2237, e–post ulle.jaansalu@laane.maavalitsus.ee).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments