Kibuvitsa kinnistu detailplaneeringu kehtestamine

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Nõva vallavolikogu kehtestas oma 17.05.2013. a istungil Peraküla külas asuva Kibuvitsa kinnistu (katastritunnus 53101:001:1562) detailplaneeringu. Planeeringu eesmärk on Nõva laagri– ja taastuskeskuse rajamine, maa sihtotstarbe muutmine, ehituskeeluvööndi vähendamine, krundile ehitustingimuste seadmine, tehnovõrkude ja-rajatiste asukoha ning servituutide vajaduse määramine. Kibuvitsa kinnistu detailplaneering sisaldab Nõva valla üldplaneeringu põhilahenduse muutmise ettepanekut.

Infot detailplaneeringu kohta saab telefonil 529 9364.

Nõva vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments