0

Kirikuküla Lusti detailplaneeringu avalik väljapanek

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lihula vallavalitsus võttis 14.05.2013. a korraldusega nr 191 vastu Lihula vallas Kirikukülas asuva 20,2 ha suuruse Lusti kinnistu (katastritunnus 41101:002:0650) detailplaneeringu. Planeeringu eesmärgiks on Lusti kinnistu hoonestusala, ehitusõiguse, liiklus– ja parkimiskorralduse, servituutide, tehnovõrkude ja –rajatiste asukoha kindlaks määramine seoses elamu, rehemaja ning nende juurde kuuluvate majandus– ja abihoonete ehitamisega. Lusti kinnistu asub Matsalu rahvuspargi piirangu– ja sihtkaitsevööndis. Planeeringu rakendamine ei too kaasa olulist keskkonnamõju Matsalu rahvuspargile. Planeeritav ala moodustab väga väikese osa rahvuspargist, kavandatav hoonestusala asub piiranguvööndis põlisel taluasemel. Planeeringuga ei ole ette nähtud ehitust avamaastikele ega kavandata maa–ala kruntimist.

Planeeringu avalik väljapanek on 3.–16. juunil Lihula vallamajas Jaama 1, Lihula ning Lihula valla koduleheküljel. Vastuväiteid ja ettepanekuid saab esitada kirjalikult 16. juunini aadressil Lihula vallavalitsus, Jaama 1, 90302 Lihula, Läänemaa, või e–postiaadressil vallavalitsus@lihula.ee.

Lihula vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz