0

Katrina Lehis võitis juunioride EMil pronksi

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Katrina Lehis (paremal) koos oma treeneri Helen Nelis-Naukasega. Foto: vehklemisliit

Katrina Lehis võitis Budapestis toimuvatel juunioride Euroopa meistrivõistlustel vehklemises neidude epee individuaalvõistluses pronksmedali.

Poolfinaalis pidi Lehis tunnistama prantslanna Auriane Mallo 15:10 paremust, kirjutab Postimees. Auriane Mallo krooniti ka Euroopa meistriks, kui ta alistas finaalis otsustava torkega 15:14 rumeenlanna Amelia Tatarani. Teise pronksi sai venelanna Tatjana Gudkova.

Alagrupis viis võitu ja ühe kaotuse teeninud Lehis alistas 64 parema hulgas leedulanna Adele Karoblyte 14:8, seejärel väga tasavägises kohtumises lisaajal 4:3 hispaanlanna Sara Fernandez Calleja ning kaheksandikfinaalis poolatari Jagoda Zagala 15:7. Veerandfinaalis sai ta jagu ungarlannast Reka Bohusest 15:14 ning kindlustas sellega endale vähemalt pronksmedali.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz