Haapsalu linnavolikogu ja Ridala vallavolikogu teade

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu linnavolikogu võttis 30.11.2012 toimunud istungil vastu otsuse nr 182 „Haapsalu linna ja Ridala valla piiride muutmise menetluse algatamine”. Ridala vallavolikogu võttis 17.01.2013 toimunud istungil vastu otsuse nr 230 „Nõustumine Haapsalu linnavolikogu ettepanekuga”.

Ühise halduspiiri muutmine tuleneb maakorraldus– ja ehitusplaneerimisvajadusest. Muudatus on algatatud kahe ala osas (kokku 3,38 ha), mis käesoleval ajal asuvad Ridala valla halduspiires ja peale piirimuudatuse otsustamist vabariigi valitsuse poolt Haapsalu linna halduspiires. Olemasolev halduspiir kulgeb Männiku tee piirkonnas ebaloogiliselt ja on looduses mittetajutav. Piirimuudatus lahendab Männiku tee haldamise, hooldamise ja maaomandiga seotud küsimused. Samuti on muudatus oluline Haapsalu linnas teostatava tänavavalgustuse rekonstrueerimiseks Männiku teel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments