0

Detailplaneeringu vastuvõtmine ja avalikustamine

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu linnavalitsus võttis 28.12.2012 istungil korraldusega nr 728 vastu Väike–Liiva tn 2 kinnistu detailplaneeringu Haapsalus.

Planeeringuga määratakse 1094 m² suurusele kinnistule ehitusõigus ja hoonestustingimused pereelamu ehitamiseks. Elamu võib ehitada ühe–, osaliselt kahekorruselisena, suurima ehitusaluse pinnaga 300 m².

Detailplaneering vastab üldplaneeringule.

Detailplaneering avalikustatakse ajavahemikul 7.–20. märtsini. Planeeringuga saab tutvuda Haapsalu linnavalitsuse fuajees esmaspäevast neljapäevani kl 8–17, reedeti kl 8–16.30 ning Haapsalu linna kodulehel. Info telefonil 472 5316.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz