Detailplaneeringu kehtestamine

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lihula vallavolikogu kehtestas 31. jaanuaril määrusega nr 2 Rumba külas asuva 4,5 ha suuruse Mari kinnistu (katastritunnus 41103:002:0249) detailplaneeringu.

Planeeritav ala asub Käntu–Kastja hoiualal Vigala ja Velise jõe kaldal ning sellel asub endise Rumba karjalauda hoone. Planeeringuga nähakse ette 4,5 ha suuruse Mari maaüksuse jagamine 3 maaüksuseks ning määratakse kindlaks juurdepääsutee asukoht, maaüksuste sihtotstarbed, ehitusala, hoonestusõigus, liikluskorraldus, servituudid, tehnovõrkude ja –rajatiste asukohad seoses 3 elamu ja elamute juurde kuuluvate abihoonete ehitusega.

Planeeringuga kavandatu ei too kaasa olulist keskkonnamõju. Detailplaneeringuga muudetakse Lihula valla üldplaneeringut — eraomandis olev Mari kinnistu arvatakse välja Lihula valla munitsipaalmaaks reserveeritud maaüksuste nimekirjast ning Käntu–Kastja hoiuala kaitserežiimist tulenevalt eemaldatakse transpordimaa reserveeringute loetelust Rumba külas Vigala jõe kallastel asuvad Vana tee, Mõisa tee ja Rumba veski tee koos koolmekohaga.

Lihula vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments