Läänemaa esimesse kultuurikohvikusse kogunevad käsitöötegijad

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa arenduskeskus kutsub ellu kultuurikohviku, mille eesmärgiks on loomeinimeste koostöö parandamine.

Esimese kultuurikohviku teemaks on kunsti ja käsitöö müügivõimalused Läänemaal.

Läänemaa arenduskeskuse juhataja Andres Huule sõnul on loomeinimeste kokkusaamise mõte arutada, kuidas kõigil, kes valmistavad midagi müügiks, oleksid müügitulemused paremad.

Siinseil käsitöölistel ei ole praegu maakondlikku ühendust. “Kas see just kohe sel kokkusaamisel tekib – aga hea oleks, kui tekiks,” ütles Huul.

Kohvikusse on teretulnud arutlema kõik – nii tarbekunstnikud, käsitöölised kui ka tootmisettevõtted, nii hobi korras tegutsejad kui ka ettevõtjad.

Kultuurikohvikus hakkavad Huule sõnul loodetavasti paarikuuliste vahedega koos käima kõik, kes teevad meie elu huvitavamaks, ja neid on palju. “Fotoinimesed moodustavad jälle oma ühingut,” tõi Andres Huul näite.

Veel on plaanis kokku võtta näiteks muuseumid, et arutada, kuidas turistidele paremini sündmusi kuvada, samuti kujutava kunstiga tegelejad.

Esimene kultuurikohvik tuleb Haapsalu kultuurikeskuses kokku esmaspäeval, 11. veebruaril kell 14–16. Sissepääs on kõigile vaba.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments